Detaljan prikaz modela

Zanasi Z 408 štampač

04-z408.jpg
Iz bogatog iskustva u području označavanja velikim znakovima, Zanasi dostiže daljnji stupanj razvoja DOD-ovog asortimana proizvoda.

Sistem Z408 može voziti do četiri NZ ispisne glave (čak i miješane), pružajući veliku fleksibilnost. Z408 je idealan za primjene s više proizvodnih linija ili u situacijama gdje je potrebno ispisati više linija na različitim stranama pakiranja, s rasponom ispisa od 5 mm do 190 mm.

Zahvaljujući svojoj kompatibilnosti sa širokim izborom brzo sušućim i visoko prijanjajućim tintama, Z408 može ispisivati barkodove, logotipe i alfanumeričke tekstove na površini gotovo svih sirovina i sekundarnih pakiranja, čime se postiže učinkovitost i pouzdanost bezbroj industrija i primjena.
Čvrsti i kompaktni ormar od nehrđajućeg čelika opremljen je poboljšanom IP zaštitom, što čini sistem posebno otpornim na prašinu, visoke temperature i mlazove vode. Z408 je stoga pogodan za upotrebu u najtežim radnim uvjetima.

Interakcija sa Z408 je jednostavna zahvaljujući Orkestra®, revolucionarnom softveru za upravljanje s prilagodljivim korisničkim interfejsom za svakog operatera, uključujući jezik, tastature i aktivnosti. 10,1-inčni displej u boji osjetljiv na dodir dodatno pojednostavljuje doživljaj kodiranja, kao i korištenje grafičkog urednika i funkcija istezanja kao i drag & drop opcije.

Softver je nastao iz potrebe da obuhvati i zadovolji buduće zahtjeve Industrije 4.0, stoga je osiguran posebno razvijenim modulima za interakciju s podacima i za kontrolu proizvodnih procesa:
  • Ethernet, USB i serijski portovi omogućuju pristup vanjskim bazama podataka i organiziranje njihovog sadržaja, kao i daljinsko praćenje performansi sistema;
  • I / O modul slobodno konfigurira ulaze i izlaze zahvaljujući zadanim funkcijama (npr. resetovanje brojčanika, početak ispisa i zaustavljanje signala, omogućavanje alarma) u skladu s posebnim potrebama proizvodne linije i bez potrebe za modificiranjem softvera;
Modul „Serial Interpreter-a“ automatski detektira, dekodira i prevodi informacije koje dolaze od najčešćih vanjskih uređaja, kao što su ERP, PLC, vage, skeneri i strojevi za označavanje.

Konačno, njegova poznata robusna solenoidna tehnologija osigurava nisko početno ulaganje i niske troškove po ispisu, minimizirajući troškove vlasništva.
z408-1.jpg
z408-2.jpg

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.