Detaljan prikaz modela

Zanasi Modulprint

01-modul-print.jpg
Svestrani višenamjenski sistem

ModulPrint je sistem za ispis velikih znakova za kodifikaciju sekundarnog pakiranja (kao što su kartoni, vrećice, cigle, drveni sanduci, bubnjevi, plastične folije, kartonske praznine itd.)

ModulPrint kontroler je iznimno prilagodljiv i fleksibilan stroj s vlastitom modularnom strukturom koja se može upotrijebiti za mnoštvo aplikacija.
ModulPrint je pravi izbor za sve aplikacije s više proizvodnih linija koje se moraju kontrolirati iz jedne konzole i kada se broj linija mora ispisati na raznim stranama paketa (postavljanje poruka i parametri ispisa mogu se neovisno upravljati sredstvima svake ispisne glave).

Sistem pokazuje fleksibilnost u vožnji istodobno visoke, srednje i niske definicije Zanasi ispisnih glava.
 
ModulPrint kodni sistem može ispisivati ​​barkodove, logotipe, alfanumeričke tekstove, datume isteka, brojače itd. Standardni softver nudi niz funkcija pogodnih za potpunu kontrolu proizvodnje. Svaki Zanasi sistem ispisa opremljen je funkcijom Report. Ova jedinstvena opcija omogućuje upravljanje različitim proizvodnim linijama i kodiranje s različitim pisačima u stvarnom vremenu.

ModulPrint kontroleri mogu se izravno povezati s najčešće korištenim industrijskim uređajima, naime PC, PLC, SKENERI, ELEKTRONSKE Vage, ENCODERI i OPTIČKI SENZORI. Uz pomoć softvera temeljenog na sistemu Windows, ModulPrint sustav može se izravno povezati s drugim sustavom upravljanja putem računala.

Konzola je vrlo jednostavna za upotrebu, a sastoji se od velike membranske ploče za industrijsku upotrebu, stoga je pogodna za upotrebu u posebno teškim uvjetima. Veliki grafički zaslon omogućuje jasnu čitljivost i jednostavno programiranje poruka koje je potrebno ispisati.

Konzola je od nehrđajućeg čelika što ga čini idealnim za primjenu u različitim uvjetima kao što su visoka razina vlage, mlazovi vode ili fini prah. Moguće je odabrati šest jezika s konzole, kao i arapske i ćirilične znakove pomoću razrađenog softvera.
modul01.jpg
modul02.jpg

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.