Detaljan prikaz opreme

Dodaci za integraciju

Klizni stol s nosačem glave za ispisivanje

Klizni stolovi s shaft enkoderom i nosačem za glavu štampača pogodni su za radna mjesta gdje se proizvodi označavaju ručno. Proizvod se stavlja na klizni stol i ručno se pomiče. Proizvod se ispisuje tokom kretanja, precizno se kontrolira signalima integriranog shaft enkodera i senzora za detekciju proizvoda.

Držač za kablove sa nosačem glave štampača

Bez obzira radi li se o proizvodnoj liniji ili ručnom radnom prostoru: Vodilica kablova omogućava da se kablovi, žice i cijevi pomiču pored glave za ispis u preciznoj, ravnoj liniji. Ispisivanje je omogućeno preko integriranog shaft enkodera i zadržano konstantno bez obzira na odgovarajuću brzinu.

Dodatna oprema

Dodatni dijelovi za jednostavnu ugradnju LEIBINGER inkjet štampača nalaze se u opsežnom LEIBINGER katalogu rezervnih dijelova i pribora. Primjeri uključuju shaft enkodere, senzore i još mnogo toga.

Nosač glave za brzo postavljanje/skidanje

Nosač glave za ispis s brzim otpuštanjem omogućuje uklanjanje glave pisača u nekoliko sekundi bez ikakvih alata. Cjelokupna glava štampača može se ukloniti jednim pokretom, a zatim se tačno "kliknuti" nazad u prethodni položaj, s tačnošću ponavljanja i bez podešavanja. Primjeri upotrebe iznad glave su primjeri.

Stalak za štampač, status lampa i stanica za čišćenje

Čvrsto postolje od nehrđajućeg čelika omogućuje LEIBINGER štampačima da rade na ergonomskoj visini i da se u bilo koje vrijeme pomaknu na drugo mjesto. Statusna lampica olakšava pregled statusa štampača. Stanica za čišćenje može se koristiti za lako, brzo i pouzdano čišćenje glave štampača.

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.