Detaljan prikaz modela

Tamper Evident etiketirke

02-tamper.jpg

Srž Evropske direktive 2011/62 / EU koji će stupiti na snagu do 2016. godine je da se vanjsko pakiranje medicinskih sredstava opremi naljepnicom koja je očigledna. Koja bi trebala osigurati kupcu da prvi otvara pakovanje.

Zahtjevi iz različitih tržišta širom svijeta pokazuju potrebu za kombinovanim i integriranim rješenjima koja pokrivaju najnovija dostignuća u industrijskoj proizvodnji i lancu opskrbe.

Krivotvorenje je nezakonita proizvodnja i prodaja robe, uključujući i ambalažu, koja bez odobrenja ima zaštitni znak koji je identičan validnom registriranom zaštitnom znaku ili koji se ne može razlikovati od takvog zaštitnog znaka.

Weberov jedinstveni opseg ponude su ključna rješenja uključujući, ali ne ograničavajući se na:
  • Sistemi označavanja; in-line i off-line
  • Ink jet pisači / Sistemi kodiranja
  • Čitanje / provjera bar kodova
  • Oznake softvera za baze podataka (provjere i sigurnosne oznake)
  • Potrošni materijal za punu uslugu i instalaciju
Track and Trace sistem je rješenje za masovnu serijalizaciju za farmaceutske, kozmetičke i prehrambene firme koje ispisuju jedinstveni identifikacijski kod na svaki proizvod. Time se svaki pojedinačni proizvod može pratiti kroz cijeli lanac opskrbe, od proizvodnje do krajnjeg potrošača, i pomaže proizvođačima da značajno smanje krivotvorenje osiguravajući da se proizvodi lako mogu identificirati.

Weber sistemi za označavanje kombiniraju Tamper Evident (provjera prvog otvaranja) PLUS sljedivost ili serijalizaciju PLUS zaštita protiv krivotvorenja.

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.